2016. július 24., vasárnap

Femini Box



Végre megérkezett a FeMini Boxunk!
A FeMini Box megálmodója Szilvi és Piri, akik maguk is Mamik. Az első FeMini box a 0-1 éves babáknak készült, ami sajátkészítésű termékeket tartalmaz.




A doboz, ami azonnal magával ragadt minket, pedig még ki sem bontottuk. Az első tény, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül az az igényesség. Hihetetlenül letisztult a „megjelenése” a választott színek pedig tökéletesen passzolnak egymáshoz. A dobozra teljesen igaz, hogy a kevesebb néha több!


A doboz tartalmaz egy kis füzetet, amiben a termékek alkotóit ismerhetjük meg egy rövid kis bemutatkozás során. A füzet továbbiakban kuponokat és egy terméklistát is magába foglal.

ByPippa:
Pál Piri, aki egyben a FeMini Box egyik megalkotója textil játékokat és babaholmikat készít. A boboz első meglepetése egy Ölelke. A játék rögtön tükrözi azt a nagy szeretetet, amivel készült. A meglepetésünk anyaga hihetetlen puha, ha lehetne állandóan a kezemben tartanám. :)



Dobozka Manufaktúra:
Megálmodója Koller Eszter csomagolástervező és grafikus. A különböző termékei közül most a Muffineria termékcsalád egyik készítményét kaptuk. Ez nem más, mint egy muffin alakú cumi tartó. Kialakítása miatt viszont több funkciós, hiszen más emlék(ek) megőrzésére is alkalmas például ilyen az első fülbevaló, de akár gyerekszoba kiegészítő is válhat belőle.


Matricalány:
Nagy Anitának köszönhetjük a boxban található matrica csomagot. Magyarországon még annyira nem elterjedt de egy biztos, aki egyszer rákap ezekre, az nem tud leállni vele. A matricákkal naplónkat vagy bárhol máshol a babával kapcsolatos feljegyzéseinket tudjuk díszíteni.


Pici Kártya:
Megalkotója 2 tündéri kislány édesanyja, aki közgazdászként dolgozott. Később magával ragadták a scrapbook minták, aminek eredményeként a FeMini boxban egy kártyacsomagot kaptunk tőle. A kártyák segítségével a baba emlékezetesebb „nagy első” képeit tudjuk egyedivé varázsolni. Ilyen például az első mosoly, az első szülinap vagy akár az első fürdetés. Pillanatok, amik apróságoknak tűnnek, de egy család számára nagy élmények.




KreaBaby:

Nógrádi Zsófi maga is 3 gyermekes anyuka. Ezért is tudja, milyen apró nehézségekkel jár például a picivel való sétálás. Ezért is alkotta meg a takarócsipeszt, ami környezetbarát anyagból készült. A termék több funkciós, hiszen használhatjuk babakocsin, autóban, kengurun vagy akár hordozóban is. Segítségével a kedvenc játék sohasem fog „eltűnni” illetve az éjszakai takarózás is könnyebb.

Dream Decor:
Igazi anya-lánya vállalkozás, ahol a kiegészítők/dekorációk alapanyagai a fa és a textil. A meglepetés dobozunkban egy szív alakú babaszoba dekoráció lapult. 


Bimba Design:
A Bimba elsősorban gyerekeknek tervezett játékokat, gyerekszobai kiegészítőket készít. A dobozban egy Csináld Magad ajándék került (DIY). A készlettel babacsörgőt illetve az elkopott babaruhát tudjuk újjá varázsolni.


Összességében egy szuper meglepetés boxot kaptunk!
Köszönjük Szilvi és Piri! ( Várjuk a következő dobozt)

Hajnush

Linkek:

https://www.facebook.com/feminibox/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése